Skip to main content

© De Kruijf Letselschade Expertise. Alle rechten voorbehouden.

Het team

Wij willen vooral ons werk heel goed doen, zo simpel is het. Dat tekent ons team dat bestaat uit Henk-Jan, Anneke en Nicole. Waar we voor staan, ziet u terug in hoe we zijn en werken. Invoelend maar ook scherp en daadkrachtig, gericht op herstel van het letselschadeslachtoffer. Waarom we hiervoor kiezen vertellen we u graag.

Breed inzetbaar in allerlei verschillende letselschades. specialismen: zelfstandigen, zaken met groot financieel belang

‘Ik houd van openheid. Het is belangrijk om oog te hebben voor alle betrokken partijen en tegelijkertijd, als het nodig is, te kunnen zeggen waar het op staat. Dat doe ik dan ook, met respect en humor. Zo is het al vele malen op een onverwachte manier tot een goede afronding van een zaak gekomen. Ik verlies het belang van de betrokkenen nooit uit het oog. Iedereen moet zich gehoord voelen, al zijn de meningen niet allemaal hetzelfde.’

Henk-Jan is de oprichter van De Kruijf Letselschade Expertise. Hij is lid van NIVRE en het NIS, en volgde de opleiding tot mediator. Hij is een familieman die houdt van koken, fietsen en golfen.

breed inzetbaar vanwege divers klantenbestand. specialismen: overlijdensschade, kinderen en jongeren

‘Ik ben iemand die zo veel mogelijk informatie boven water wil krijgen. Door mijn ervaring die ik opdeed bij grotere verzekeraars, weet ik welke informatie belangrijk is en dat uiteindelijk alle partijen daarbij gebaat zijn. Ik probeer in gesprekken goed te luisteren en een prettige, vertrouwde sfeer te creëren. Juist in zo’n setting kun je namelijk duidelijkheid scheppen. Ik geloof in het herstellend vermogen van een mens en probeer de juiste mensen in te zetten om dit zo optimaal mogelijk te bereiken.’

Anneke ging in 2012 aan de slag als letselschadejurist, daarvoor werkte zij in het arbeidsrecht. Binnenkort start zij met de Grotius specialisatieopleiding Personenschade. Ze is moeder van 4 kinderen, met wie ze graag tijd doorbrengt. Ook van wandelen, sporten en gezelligheid met familie en vrienden geniet ze.

‘Een strak georganiseerde agenda geeft mij een tevreden gevoel. Om de drukte bij ons te stroomlijnen is goed agendabeheer belangrijk. Als er een nieuwe opdracht is binnengekomen, zet ik alles zo snel mogelijk op de rit. Uiteindelijk wil ik al onze klanten de beste service bieden.’

Nicole volgde een secretaresse-opleiding en haalde haar propedeuse HBO-rechten. Ook volgde ze een korte letselschade-scholing. Ze stopte vanwege zwangerschap met de universitaire deeltijdstudie rechten. 

Waar kunnen we u mee helpen?

Wij zetten alles op alles om voor verzekeraar en letselschadeslachtoffer een goede schadeafhandeling te realiseren. Daarover spreken we u graag, ook als u eerst meer over ons wilt weten.