Personenschade
Schuldvraagonderzoek
Interim-projecten
Mediation
  
     

Home

Profiel

Schaderegeling

Interim-projecten

Mediation

Adres / Contact

    

 

Profiel

De Kruijf Letselschade Expertise B.V. levert expertise op het vlak van de personenschaderegeling op basis van 15 jaar kennis en ervaring. Een snelle, effectieve en oplossingsgerichte behandeling van de dossiers in de lijn van de Gedragscode Behandeling Letselschade vormt daarbij het uitgangspunt. Dat brengt automatisch een beheersing van de tijd maar ook van de omvang van de schade en de kosten met zich mee. Een belangrijke voorwaarde hiervoor is het creëren van een open, respectvolle, relatie met alle betrokken partijen in de letselschaderegeling gebaseerd op vertrouwen. 

Deze persoonlijke stijl en manier van schaderegeling kan door De Kruijf Letselschade Expertise worden gerealiseerd bij het behandelen van zaken in deelopdracht of in het kader van volledige outsourcing. Daarnaast is er de mogelijkheid om in geval van onderbezetting op uw afdeling personenschade gebruik te maken van een tijdelijk inzetbare specialist. Een professional met kennis en capaciteit die gewend is om op projectbasis te werken. Tot slot kunt u bij De Kruijf Letselschade Expertise terecht voor het oplossen van specialistische vraagstukken en vastgelopen dossiers. Vanaf 2005 is er sprake van een afgeronde opleiding tot mediator en inschrijving in het NMI-register. 

Kortom, de plek waar een complete en specialistische dienstverlening in personenschade en een goede ontwikkeling van uw personenschade organisatie in één hand te vinden is. Ontdek zelf, dat het verschil inderdaad in de details zit!
 

 

   

De Kruijf Letselschade Expertise BV  Blekersweg 40 7312 GL  Apeldoorn  Tel. 06- 1311 1476  E-mail: info@dekruijflse.nl